maandag 20 februari 2012

Alujoux blogbericht

Vaak wordt me gevraagd, heb je ook een blog? Zodat we kunnen volgen waar je nu weer mee bezig bent? Nou... eerlijk gezegd ben ik niet zo'n blogger, maar nu heb ik toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken, en hier een beginnetje gemaakt.... Nu nog een paar volgers vinden die mijn verhalen willen lezen :(() ... Dus please join the club!! :partypeople:

Mijn bezigheden van dit moment?
Mijn nieuwste hobby: Sieraden maken van aluminiumdraad en dat is zóóó verslavend!! Wat begon als een opdracht van mijn leverancier ter promotie van het aluminiumdraad, is voor mij dagelijks werk geworden. Vorig jaar is mijn AluDecoBoek uitgekomen over deze draad en geloof het of niet.... het verkoopt ook nog!;-)  Inmiddels ben ik alweer begonnen aan deel twee, en dit komt uit in Augustus.

Ondertussen heb ik een ook naam bedacht voor mijn "collectie", nl.  , zodat deze makkelijk te traceren is op het world wide web.. haha;-)
Een natuurlijk is de bijbehorende website ook al gelanceerd: http://www.alujoux.nl/  en deze zal gevuld worden met foto's, demofilmpjes en de nieuwste ontwikkelingen..
Dus... more to come!!

Wat kunnen jullie verwachten van deze blog? Tja.. dat is nog de vraag. Natuurlijk zullen jullie me steeds wat beter leren kennen, want ongemerkt laat je toch vanalles los over je leven en je verleden. Maar ik zal proberen het interessant te houden;) Verder zal proberen jullie op de hoogte te houden van de projecten waar ik aan werk, over nieuwe probeersels en ideeën die me te binnen schieten, of die ik uitgewerkt heb, en de beurzen die ik bezoek...
Volgende maand sta ik in Dortmund met onze stand. Creativa van 14-18 maart..
Dus misschien een gelegenheid om elkaar "live" te ontmoeten?? (h)

Voorlopig valt er nog genoeg te melden.. op dit moment vooral over de voorbereidingen voor de beurs! Want dan ontstaan er meestal weer nieuwe creaties en technieken die ik natuurlijk graag met jullie wil delen. Op het youtubekanaal van HobbyTrend  zet ik dan een filmpje neer, in de vorm van een kleine workshop, zodat je het zelf even kunt proberen..;-) Maar WAARSCHUWING: Eenmaal aluwire aangeraakt, and you are hooked!!

3 opmerkingen:

 1. Het lijkt me echt een hele leuke hobby(A)
  Heel misschien kom ik ook naar Dortmund.
  Dan wil ik zeker mee doen aan je workshop:D

  Heel veel suc6 met alles voor elkaar te krijgen;)
  en misschien kom ik je er wel tegen in Dortmund.


  Groetjes Alissa.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Alissa, bedankt voor je berichtje! Mijn eerste "volger" ;-)
   Als je komt in Dortmund, moet je me even zeggen dat je Alissa bent en dan krijg je van mij een gratis workshop.
   Lijkt me heel leuk om je te ontmoeten! dus misschien tot Dortmund :D

   Verwijderen
 2. :D Dankje.
  Idd Misschien tot Dortmund;)


  Groetjes Alissa

  BeantwoordenVerwijderen